Καφές

Image: Francesco Marino / FreeDigitalPhotos.net

Επί σειρά ετών έπινα φραπέ σκέτο χειμώνα καλοκαίρι. Κάποια στιγμή το άλλαξα και τώρα πια πίνω espresso. Κρύο ή ζεστό. Και πάντα σκέτο. Η γεύση που έχει ο espresso όταν γίνεται από μηχανή δεν έχει καμία σχέση με τον έτοιμο σε σκόνη. Στη δουλειά όμως δεν μπορώ να έχω μηχανή για τον καφέ και δυστυχώς χρησιμοποιώ αυτή τη σκόνη που μικρή σχέση με την πικρή, γεμάτη γεύση του espresso. Ψάχνω να βρω λύση στο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να έχω τη γεύση του espresso και στη δουλειά. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι παρακαλώ να το κάνει.

(Σημείωση: η καθημερινή παραγγελία από την απέναντι καφετερία δεν είναι αποδεκτή λύση…)

Advertisements
  1. πρεπει να βρεις το μπρικι που ειναι ειδικα για τον espreso,κανει υπεροχο καφε

  2. Δεν ήξερα ότι υπάρχει μπρίκι για espresso. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ για τη συμβουλή.

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: